Консултации за кандидатстващи по направление “Европейско сътрудничество”

Публикувано на 31/1/2023
от Роберта КолеваОфис „Култура“ кани всички кандидатстващи с проекти за направление Европейско сътрудничество“ по програма „Творческа Европа“ да се запишат за индивидуални обучителни сесии на 6, 7, 13 и 14-и февруари. Консултациите ще се провеждат онлайн и на живо бъдат насочени към техническата специфика на кандидатстването в портала Funding & Tenders.

Ще отговаряме на конкретни въпроси във връзка с попълването на формулярите (Part B) и бюджетната форма. Можете да заявите своето участие тук. След като запазите своя час за среща, ще получите задължителна за попълване анкета, която ще ни помогне да отговорим конкретно на всички ваши въпроси.

*Консултациите са предназначени за проектни мениджъри в културни организации, които са в активна фаза на подготовка на кандидатурите си, тъй като местата за участие са ограничени! Приоритетно ще се разглеждат заявки за участие на представители на организации, които НЕ СА били подкрепяни от Програмата досега, но са в процес на разработване на проектно предложение с конкретни европейски партньори.

Тези от вас, които не познават направление “Европейско сътрудничество”, могат да научат повече за него тук.