Save the date: Пътеводител #CreativeEurope с Яна Генова

Публикувано на 31/3/2022
от Хелиана Велинова

📌На 14.04.2022 /четвъртък/ ще се проведе практическо обучение по подготовка на проектни предложения към направление „Превод и разпространение на Европейска художествена литература“ на програма Creative Europe. Ментор ще бъде Яна Генова от фондация „Следваща страница” – международна организация, която работи в сферата на междукултурния диалог, литературния превод и независимото книгоиздаване. Яна Генова е основател на Къща за литература и превод – София и съосновател на детската образователна платформа Книговище. Генова има богат опит в международни партньорски културни проекти в Европа и в страните-съседки на ЕС. Консултант и изследовател в сферата на мениджмънта на културата и културните политики, и по-специално в областта на книжните и литературни политики.

✅Събитието ще се проведе онлайн в две части – публична лекция със свободен достъп и практическа работилница с ограничен брой участници. Лекцията ще бъде излъчена на живо на нашата Facebook страница

✅За да заявите участие в работилницата е необходима предварителна регистрация, вследствие на която ще бъдат избрани участниците, които са в процес на кандидатстване и до момента нямат получено финансиране по програмата.

Програмата на събитието и достъп до регистрационната форма за предварително записване очаквайте в следващите дни.