Срещи на открито с екипа на Creative Europe Desk – България

Публикувано на 27/4/2022
от Хелиана Велинова

На 9-ти май (понеделник) офис „Култура“ и офис „МЕДИА“ ще ви очакват в своя импровизиран офис на открито в двора на Културен център G8 .🌳
Ако искате да се срещнете на живо с екипа ни и да се информиратe за възможностите, които програма Creative Europe предлага, ще можете да ни намерите от 14:00 до 17:00 часа на адрес ул. „У. Гладстон“ №8.

Очакваме ви на чаша освежителна напитка и кафе, за да отпразнуваме заедно Деня на Европа в една по-неформална обстановка!

Ако желаете да си запазите предварителна среща с екипа на офис „Култура“ или офис “МЕДИА” – можете да го направите на https://bit.ly/3Kih2DR

Събитието се организира паралелно с инициативата „Европейско кино в деня на Европа“, която се провежда в 9 киносалона в София и страната, включително и в кино „G8“. Подробна информация за инициативата и списък с филмите ще публикуваме скоро на нашата Facebook страница.

За да сте винаги информирани за актуалните конкурсни сесии, престижните награди и всички други инициативи в рамките на Creative Europe – не пропускайте да се абонирате се за нашия онлайн информационен бюлетин.