Creative Europe Camp on Tour 2022

Публикувано на 17/5/2022
от Хелиана Велинова

Екипът на Creative Europe Desk – България, офис “Култура”, тръгва на турне!

Това лято излизаме от офиса и гостуваме на едни от най-интересните летни културни фестивали и събития в различни точки на България, между които Реките на Русе, A to Jazz и Swing Dance Festival.

Creative Europe Camp форматът, с който ще бъдем в центъра на събитията, включва различни възможности за срещи с екипа ни – от неформални такива до предварително заявени часове за консултация.
Подготвяме и pop-up библиотека с качествена европейска преводна литература, реализирана с подкрепата на Програмата. За горещите летни дни ще има и освежаващ бар със студени напитки от любими български брандове! Специална chill зона с нашите хамаци ще ви приветства, независимо дали искате да си поговорим, да почетете книга в усамотение или просто да си починете.
Кой казва че европейските програми трябва да бъдат скучни? Елете да се запознаем и да ви разкажем повече за Creative Europe!

Първа спирка в голямото лятно турне на офис „Култура“ е Реките на града – Реките на Русе (27-29 май)

На 27-ми май екипът ни ще бъде част от откриването на фестивала, а на 28-ми май гостуваме на Дом „Канети“ със следната програма:

13:00 – 13:30 – Въведение в Creative Europe

14:00 – 17:00 – Лични консултации с екипа на Офис „Култура“30 минутни консултационни слотове, за които е необходима предварителна регистрация в платформата Doodle.

– Срещи с Деси Панчева – експерт разработване и управление на международни културни проекти

Ще може да споделите вашите проектни идеи и заедно ще ги разгледаме в контекста на подпрограма „Култура“ на Creative Europe – приоритетите, видовете конкурси и награди и процедурата за кандидатстване.

Запазете среща тук >> https://bit.ly/3LmrLNK

– Срещи с Хелиана Велинова – експерт комуникации и връзки с обществеността

Ще може да се консултирате на тема PR, комуникации и маркетинг в контекста на вашата дейност.

Запазете среща тук >>https://bit.ly/3lit71E


Следващи дати:
TBC – Swing Dance Festival, София
TBC – Artnews Cafe, Пловдив
1-3 юли – A To Jazz фестивал, София


Искате да гостуваме във вашия град или фестивал?!
Пишете ни на ced.bulgaria@gmail.com