ИНИЦИАТИВИ НА ИНСТИТУТA ЕРИХ ПОМЕР ТАЗИ ЕСЕН

Публикувано на 15/10/2021
от Васил Николов

Институтът Ерих Помер организира два уъркшопа тази есен. Това са  Leading Innovation and Change 18 – 20 ноември в и  The Art of Negotiating Agreements for Film and TV 9 – 11 декември. И двата уъркшопа ще се проведат в Берлин.

Институтът предлага стипендии и отстъпки за участници от България.

Leading Innovation and Change in Film and TV

През последните години дигитализацията, променящите се навици на аудиторията и иновациите в технологиите ускориха промяната на аудиовизуалната индустрия, допълнително засилени от пандемията COVID-19. Тези развития разкриха колко важно е професионалистите и компаниите да се адаптират бързо към пазара и да възприемат възникващите бизнес възможности.

Този уъркшоп приветства онези, които искат да приемат тези промени и да се възползват от нови възможности. Участниците се запознават с редица предприемачески подходи, перспективи и рамки, които да им помогнат да предвидят промяната, да внесат иновации в своите бизнес модели и да изградят устойчив бизнес на фона на продължаващите промени.

Крайният срок за кандидатстване е 1 ноември 2021 г.

The Art of Negotiating Agreements for Film and TV

Осигуряването на добри споразумения е от съществено значение за успеха на всяко производство. Участниците ще се потопят дълбоко в психологическата динамика, участваща във всяко преговаряне, ще получат знания как да защитят своите интереси по най-добрия начин. В интерактивни и практически упражнения по време на семинара те ще имат възможността да прилагат и тестват научените методи и техники директно с други професионалисти.

Краен срок за кандидатстване 15 ноември 2021 г.