Консултации и презентации по време на въведеното извънредно положение

Публикувано на 16/3/2020
от Десислава Панчева

Във връзка с извънредното положение, прието от Народното събрание на Република България за срок от един месец, Ви уведомяваме, че Бюро „Творческа Европа“ – България ще продължи да дава консултации на желаещите да участват с проектни предложения в обявените конкурси.


Екипът на офис „Култура“ ще предоставя онлайн консултации от 17 март, след предварително записване на ced.bulgaria@gmail.com. Те ще са с продължителност до 30 минути. Моля, в имейла посочете избрания от Вас делничен ден и един от следните часове: 13:00, 13:30, 14:00, 14:30, 15:00 или 15:30. Също така отбележете двете си имена, контакти, име на организацията, която представлявате, и конкурс, от който се интересувате. За да има обсъждането по-голяма ефективност, моля, прочетете предварително изискванията на различните конкурси и ни изпратете добре формулирани въпроси, свързани с неясноти или конкретни трудности с проектите. Това ще Ви помогне да изясните идеите и концепциите си.

Консултациите ще се извършват в Skype. Потърсете ни в търсачката на приложението с имейл адреса ни – ced.bulgaria@gmail.com.

Следете нашата фейсбук страница, където всеки ден ще обновяваме информацията относно онлайн консултациите и ще анонсираме свободните часове.

Също така предвиждаме онлайн презентации, които ще можете да гледате на живо в нашата фейсбук страница.


Офисът на подпрограма „МЕДИА“ също няма да бъде отворен за посещения.

Можете да осъществите контакт с екипа на офиса чрез имейл адрес – info@mediadesk.bg. В делничните дни от 9 до 17 часа можете да ни откриете и по телефона: Камен Балкански (+359899877135) и Васил Николов (+359889827640).

Допълнителна информация за евентуални промени в крайните срокове на актуални конкурси ще бъде съобщавана на сайта ни. Към този момент всички конкурси са с непроменени крайни срокове.


Екипите на офис „Култура“ и офис „МЕДИА“ ще възстановят консултациите и презентациите на живо, съобразявайки се с официалните мерки и указания, дадени от властите.

Желаем Ви здраве и високо състояние на духа!